Nga Mërgimi në Vendlindje

Transport Kufomash i sigurtë, i shpejtë dhe me çmime të volitshme

Ju përshëndes me siqeritet dhe nëse keni Rast Vdekje pranoni Ngushllimet e mija!

Fazli Salihu

Ekipi jonë është profesional dhe mirë të trajnuar për këtë punë. Cilësinë e shërbimeve tona e dhëshmojnë shumë klient të cilët janë shumë të knaqur nga puna dhe korrektësia jonë.

Varësisht nga largësia dhe kohëzgjatja e udhëtimit ju këshillojmë nëse transporti i kufomës duhet të bëhet me makina speciale ose me aeroplan. Ne organizojmë transportimin e të ndjerit me aeroplan transport i sigurtë dhe i shpejtë. Por gjithashtu automjetet tona janë të nivelit më të lartë dhe të pregaditura teknikisht, kështu që të ndjerit do të arrijnë të paprekur dhe shumë shpejt në destinacionin e tyre.

Çka ofrojmë ne?

Jemi një ndërmarje e specializuar në transportimin e kufomave nga vende të ndryshme të Europës për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi dhe Kosovën Lindore

airplane-.fw

Transporti i Kufomës me Aeroplan

Bëjmë transportin e të ndjerit me aeroplan. Transport i sigurt dhe i shpejtë i trupit nga ajri për në Vendlindje.

car.fw

Transporti i Kufomës me makinë

Bëjmë transportin e të ndjerit me makina speciale të pajisura me klimatizues dhe mjete të posaçme për këtë shërbim.

Broken-Heart.fw

Organizimin e funeralit

Bëjmë organizimin e funeralit me të gjitha ritet fetare sipas deshirës suaj. Gjithashtu edhe furnizim me arkivol.

Nga gjithë Europa...

Transport profesional i kufomave nga Gjermania, Holanda, Belgjika, Zvicra, Austria, Luxemburgu, Franca, Italia, Danimarka, Norvegjia, Suedia dhe vende tjera Europës…

Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe vende tjera të Balkanit.

Scroll to Top
Call Now Button